NIEUWSDriade

Driade speakers en VTL buizenversterkers bij audioshow Bender Hifi

Op zaterdagmiddag 14 en zondagmiddag 15 april ben je bij Bender hifi welkom voor een luistershow waarbij de speakers van Driade Premium en een set VTL buizenversterkers centraal zullen staan.

Driade luidsprekers is terug van weggeweest! "Sinds een paar maanden hebben we bij Bender Hifi Driade luidsprekers en VTL buizenversterkers in het assortiment. De bevlogen oprichter van Driade heeft drie prachtige nieuwe series ontwikkeld. Tijdens het luisterweekend is de oprichter van Driade aanwezig om zelf zijn enthousiaste verhaal te vertellen en uiteraard de luidsprekers te laten zien en horen."

"Om de liefhebbers van het buizengeluid te kunnen bedienen, hebben we het merk VTL in assortiment opgenomen. Tijdens het luisterweekend is ook de importeur van VTL aanwezig. Een man met veel kennis over buizenversterkers."

Als bron voor de demonstraties maakt Bender Hifi in het luisterweekend gebruik van Naim streamers en Rega draaitafels. Op de grote VTL set demonstreren ze met de KEF Blade2 luidsprekers.

Luistershow Bender Hifi
Zaterdag 14 en zondag 15 april, 12.00-17.00 uur
Steenstraat 54 | 6828 CM Arnhem
www.benderhifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE