NIEUWSThrax

Audioshow bij Very Fine Solutions met Absolare en Thrax

"Kom muziek beleven en ervaren op een bijzondere manier in een mooi exclusief kader", zo leest de uitnodiging van Very Fine Solutions. Op zaterdag 14 en zondag 15 april ben je van harte welkom bij de audiospeciaalzaak in Antwerpen voor een weekendje gevuld met apparatuur van onder meer Absolare en Thrax. 

Very Fine Solutions stelt samen met importeur Connaisseur Audio¬†de nieuwe ge√Įntegreerde versterker van Absolare voor. Kerem Kucukaslan is aanwezig om tekst en uitleg te geven bij het ontwerp van Absolare, een¬†prachtige hybride ge√Įntegreerde versterker met een luxueuze afwerking die in een magische set met MSB en Tidal aan je voorgesteld zal worden.¬†

Daarnaast zal de schijnwerper ook gericht worden op de¬†Thrax Ares,¬†¬†een ge√Įntegreerde versterker met een opvallende vormgeving en vooruitstrevende technologie. "De mogelijkheden van de ingebouwde DA converter en streaming module openen de poort naar een super eenvoudige set-up. Just add speakers‚Ķ en dat doen we met de mooie¬†StereoKonzept Modell 2!" Het systeem zal daarnaast voorzien zijn van de nieuwe¬†Synergistic Research Atmosphere X-bekabeling. Wees welkom!

Very Fine Solutions
Zaterdag 14 & zondag 15 april, 10.00 tot 18.00 uur
Camille Huysmanslaan 45 | 2020 Antwerpen

Kijk voor meer info op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE