Piega luidsprekershow bij Poulissen: zaterdag 9 juni

Poulissen Audio Video Center te Roermond heeft inmiddels een langdurige relatie met het Zwitserse luidsprekermerk Piega en heeft haar assortiment Piega luidsprekers uitgebreid. Naast de TMicro-lijn en de compleet vernieuwde Premium-lijn maken nu ook de Coax-modellen deel uit van het assortiment.

Zaterdag 9 juni aanstaande staat Poulissen daarom volledig in het teken van Piega. Zowel de Nederlandse importeur als ook Piega Switzerland zullen dan aanwezig zijn om je kennis te laten maken met de slanke T Micro lijn, de compleet vernieuwde Premium lijn en de zeer gewaardeerde Coax lijn van Piega.

Piega TMico

De TMicro lijn is de instapserie van Piega met een prijs vanaf € 449,- per stuk. Met haar slanke design in een aluminium behuizing heeft deze luidsprekerlijn een tijdloos design. Mede door het gebruik van de AMT-1 tweeter zorgen de luidsprekers voor een aangename luisterervaring. Uitbreiding is mogelijk met de TMicro Sub.

Piega Premium

De Premium-lijn is compleet vernieuwd en bestaat uit de Premium 301 monitor, de Premium 501 vloerstaander (foto) en de Premium 701 vloerstaander als vlaggenschip. Deze 701 is uitgerust met de nieuwe en grotere LDR 3056 ribbon tweeter voor een breder bereik. Daarnaast is het Premium-trio voorzien van een dertig procent stijvere aluminium behuizing en zijn de drivers verbeterd en speciaal afgestemd op de nieuwe tweeters. 

Piega Coax

De Coax-lijn is van kwalitatief hoog niveau, strak van vormgeving en geeft een natuurlijke muziekweergave. Deze luidspreker heeft een coaxial driver die zorgt voor de grootst mogelijke puntafstraling. Piega heeft speciaal voor deze lijn twee formaten drivers ontwikkeld. De Coax 311 monitor en de Coax 511 vloerstaande luidspreker zijn beide uitgerust met de smalle C111 ribbon driver, de grotere Coax 711 is uitgerust met de C211 ribbon driver die zorgt voor diepte en snelheid in de weergave. Alle Coax modellen zijn vervaardigd uit ge-extrudeerd aluminium. Piega heeft gebruik gemaakt van verfijnde technieken om de stijfheid van de kast te verbeteren.


EDITORS' CHOICE