NIEUWSAudioAanZee

Accuphase interlinks exclusief bij AudioAanZee

Een primeur voor AudioAanZee: de interlinks van Accuphase zijn per direct exclusief verkrijgbaar bij de audiospeciaalzaak in Den Helder.

Het Japanse Accuphase zal bij de meeste lezers toch vooral bekend zijn van de high-end versterkers, loopwerken, d/a-converters en accessoires. Het merk brengt echter ook interlinks op de markt, die tot grote verbazing van AudioAanZee (en ons!) nog nergens in Europa verkrijgbaar waren - de modellen die bij een Accuphase-aanschaf geleverd worden niet meegeteld, uiteraard. Standaard levert het merk ze namelijk bij cd-spelers en dac's, waarbij vlaggeschip ASL-10 aan de topmodellen wordt toegevoegd.

Bij AudioAanZee zijn ze bijzonder te spreken over de prestaties. "De interlinks klinken open en neutraal, het gehele geluidsbeeld is perfect in evenwicht zoals je van Accuphase gewent bent. De prijs-kwaliteitverhouding is bizar hoog, deze top interlinks overtreffen menig interlink die aanzienlijk duurder zijn. Uiteraard zeer geschikt voor Accuphase, maar zeker ook voor ieder ander high-end merk."

Om die reden heeft het team in Den Helder onlangs besloten hebben om de lijn in het assortiment op te nemen. "Dat vergde wel een investering, maar deze kwaliteiten kunnen we audioliefhebbers niet onthouden." Vooralsnog dus exclusief bij AudioAanZee, en reeds op voorraad. 

Accuphase interlinks
ASL-10 RCA, lengte 1 meter, € 699
ASLC-10 Balanced, lengte 1 meter, € 799
Overige lengtes op bestelling

AudioAanZee.nl

MERK

EDITORS' CHOICE