NIEUWS

Weekly update: Acer H6517ABD Full HD-projector, HTC U11+-smartphone en Samsung's presentatie van QLED tv's in New York

Gastauteur | 11 maart 2018 | Fotografie Gastauteur

 

 

 

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Acer H6517ABD Full HD-projector, de HTC U11+-smartphone en de presentatie van nieuwe Samsung QLED tv's in New York.

Review: Acer H6517ABD Full HD-projector

Over drie maanden begint het WK voetbal 2018. Het ideale moment om alvast uit te gaan zoeken hoe je de wedstrijden straks kunt bekijken met al je vrienden op een extra groot scherm. Deze Full HD-projector van Acer wordt tegen een bodemprijs gelanceerd op de markt. Hoe staat het met de kwaliteit? Eric zocht het voor je uit in de review van de Acer H6517ABD Full HD-projector.

Review: HTC U11+ - krachtige smartphone zonder eigen gezicht

De HTC U11+ is een (licht)verbeterde versie van de eerder uitgebrachte HTC U11. Zo heeft dit model een uitgerekt scherm met een schermverhouding van 2:1. Wesley nam de smartphone onder handen en was verrast door de ontzettend goede camera, maar komt deze smartphone niet te laat op de markt? Je leest het in de review van de HTC U11+.

Video: Samsung 2018 QLED tv lancering in New York

Samsung heeft afgelopen week tijdens een groot evenement in New York zijn nieuwste QLED tv's officieel gepresenteerd. Martijn was hierbij aanwezig en geeft in een video een korte impressie van de trip naar New York, de nieuwe QLED-televisies en de belangrijkste verbeteringen die Samsung heeft doorgevoerd.

Review: Goldmund Metis Wireless MK2

Goldmund wordt in Nederland vertegenwoordigd door Puur Audio, video & domotica uit Oostzaan. Met twee man sterk kwamen ze de Goldmund Metis Wireless MK2-luidsprekers bij Max thuis installeren. Je leest alles over zijn ervaringen met deze compacte luidsprekers in de review van de Goldmund Metis Wireless Mk2-luidsprekers.

Xbox Game Pass: waarom het abonnement wel of niet voor jou is

Netflix, maar dan voor games. Op de Xbox One is dat vanaf nu mogelijk met de Xbox Game Pass. Voor een vast bedrag per maand kun je ongelimiteerd games spelen uit het aanbod, inclusief de nieuwste Microsoft-spellen. Is een dergelijk abonnement de moeite waard? Wesley zet de voor- en nadelen voor je op een rijtje in dit uitgebreide artikel over de Xbox Game Pass.


EDITORS' CHOICE