NIEUWSNaim Audio

Dynaudio Xeo 20 en 30 bij Audio Artistiek op woonbeurs Wonen & Co

Audiospeciaalzaak Audio Artistiek uit het Drentse Vries is deze week van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart weer vertegenwoordigd op de jaarlijkse woonbeurs Wonen & Co in de Groningse MartiniPlaza.

"Lekker relaxen met de voetjes op de bank onder het genot van heerlijke muziek. Dat begint natuurlijk allemaal met high-end geluidsapparatuur van Audio Artistiek! In de afgelopen jaren heeft Audio Artistiek een reputatie opgebouwd als toonaangevend bedrijf in de betere hifi met de mooiste muzikale apparatuur."

Dynaudio primeurs

Het is niet de eerste keer dat Audio Artistiek op het evenement in MartiniPlaza te vinden is, maar het team beschikt deze editie over een fraaie nieuwe locatie. Daar worden bezoekers getrakteerd op diverse modellen van merken als Audio Physic, Naim, Chord Cable, Burmester, Bel Canto, Cambridge Audio, Anthem en Paradigm.

Audio Artistiek laat weten niet alleen Dynaudio Music modellen mee te brengen, maar ook de gloednieuwe Dynaudio Xeo 20 en 30 draadloze luidsprekers te presenteren. Deze speakers, die kunnen bogen op een verbeterde tuning, een nieuw uiterlijk, extra ingangen en een naar eigen zeggen nog hoger niveau in draadloze hifi, werden onlangs op de internationale ISE in Amsterdam voor het eerst getoond. 

Wonen & Co 2018

Donderdag 15 maart, 13.00 - 22.00 uur
Vrijdag 16 maart, 13.00 - 22.00 uur
Zaterdag 17 maart, 10.00 - 18.00 uur
Zondag 18 maart, 10.00 - 18.00 uur

Locatie: MartiniPlaza, Groningen 
Regulier ticket: € 12,- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)
Koop hier online je tickets

Kijk voor meer informatie op deze website.

MERK

EDITORS' CHOICE