Maartkalender: laatste High End Saturday bij uw Hifi Choice

In maart kun je bij uw Hifi Choice in Soest terecht voor High End Saturdays, met mooie programma's op alle zaterdagen van deze maand. Aanstaande zaterdag is alweer de laatste editie, met de edelstenen van Roy Masin: Dynaudio.

Op de zaterdagen 10, 17, 24 én 31 maart ben je steeds vanaf 12.00 uur van harte welkom voor muziek- en filmdemonstraties, waarna de rode loper steeds rond 14.00 uur uitgerold zal worden voor een gastspreker. Aanstaande zaterdag is dat Roy Masin van st1 gallery.

Zaterdag 31 maart: Roy Masin

In augustus 1963 werd Brazilian Curiosa door Roy Masin senior opgericht. Na vijftien jaar in Brazilië te hebben gewoond, begon hij deze groothandel in typisch Braziliaanse producten. Dit verklaart de naam van de zaak.
Na de dood van sr. (1982) zet Roy Masin jr. de zaak voort en breiden zaak en team zich uit tot de huidige vorm waarin mineralen, fossielen en edelstenen de belangrijkste artikelen vormen. Eind 2012 werd de galerie st1 gallery geopend, een inspirerende plek met spectaculaire unica waar particulieren ook welkom zijn.

"Kom kijken, luisteren en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. st1 gallery heeft de meest unieke selectie van decoratieve stenen in onze showroom uitgestald. Net als onze high-end audio is elk stuk fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan je leef- of werkomgeving. Een unieke collectie decoratieve objecten uit de natuur vanaf zo'n 200 euro tot 20K!" Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van uw Hifi Choice.

Programma

  • Dolby Atmos demonstratie met Q-Acoustics & Sunfire - vanaf 11.00 uur
  • Q-Acoustic Concept 500 met mystery guest (amp) - vanaf 12.00 uur
  • Roy Masin | st1 gallery - schatten van de aarde - vanaf 14.00 uur
  • Dolby Atmos met KEF T-serie Ci demo's in toilet - gehele dag
  • Muziek op verzoek - vanaf 16.00 uur
  • Dansen - vanaf 17.00 uur

Toegang is gratis en inlopen mag/kan de hele dag. Wil je graag een stoel bemachtigen tijdens de presentatie/demonstratie, meld je aan, dan houden ze er één of meer voor je vrij!

uw Hifi Choice, Steenhoffstraat 15, Soest
Graag aanmelden via info@rmrsoundsystems.nl

EDITORS' CHOICE