Grimm Audio lenteshow bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Beter Beeld & Geluid Hilversum zal op zaterdag 17 maart de lente inluiden met de kristalheldere klanken van de Grimm Audio LS1be en LS1a luidsprekers.

Grimm Audio LS1

"De LS1be mag gerust gezien worden als de perfecte belichaming van intelligent toegepaste techniek," schrijven de gastheren van Beter Beeld & Geluid. "Alles aan dit systeem staat in het teken van slechts één doel: het weergeven van muziek op de meest ongekleurde, neutrale en dynamische manier. Dat wordt wel van meer luidsprekers gezegd, maar weinigen maken het ook echt waar. Geen wonder dat de LS1 door veel mastering- en opnametechnici wordt gezien als de heilige graal om opnames mee te maken en beoordelen."

Grimm LS1a

De Grimm LS1a kwam tot stand na veel gepuzzel om de LS1 zonder teveel compromissen bereikbaar te maken voor meer mensen. Beter Beeld & Geluid wil laten horen dat de LS1 – welke van de drie modellen ook –thuishoort in iedere woonkamer. "Door zijn afstraling en gesloten behuizing is deze namelijk uitermate geschikt om ook in moeilijkere situaties uitstekend te presteren en het beste te halen uit iedere opname. Met de LS1 behoort het zoeken naar een geschikte combinatie van luidspreker en bijpassende electronica tot het verleden. Als een geïntegreerd systeem zijn alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd."

Grimm Audio lenteshow

Op 17 maart vanaf 13.00 uur zal Beter Beeld & Geluid Hilversum beide modellen laten horen. De LS1a zal worden aangevuld met de LS1s subwoofer en de LS1be krijgt hulp in het laag van de LS1s-dmf. Daarnaast zullen de mensen achter Grimm Audio ook aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven. Je bent van harte welkom aan de 1e Oosterstraat 2 in Hilversum.


EDITORS' CHOICE