Dan D'Agostino Master Audio Systems naar Reference Sounds

Mooi nieuws uit Amstelveen: Dan D’Agostino Master Audio Systems hoort per vandaag bij het aanbod van importeur Reference Sounds, waar je ook Mark Levinson en Wilson Audio vindt.

"Na een persoonlijke kennismaking met de voor- eindversterker combinaties uit de Momentum en Progression serie was het voor ons een logische keuze," vertelt Michael Huigen; "Dan D’Agostino Master Audio Systems hoort bij Reference Sounds. Het is een fantastische aanvulling voor ons indrukwekkende portfolio als liefhebbers van het allerbeste en allermooiste wat de wereld van Ultra High-End audio te bieden heeft."

Dan D'Agostino

"Dan D'Agostino is een naam die bij de liefhebber van absolute high-end audio direct tot de verbeelding spreekt," zo gaat Michael verder. "Zijn ontwerpen zijn legendarisch en bestrijken meer dan 30 jaar historie. Dan D’Agostino is een absolute pionier op het vlak van hoogwaardige en extreem krachtige versterkers en bekend als de meest gepassioneerde voorvechter van topklasse, solid-state eindversterkers met uitzonderlijke vermogenreserves."

Na de splitsing met het door hem opgerichte Krell Industries startte Dan een nieuwe missie. Gevoed vanuit de wens om al zijn kennis en ervaring zonder enige vorm van concessie of gehoudenheid om te kunnen zetten tot zijn meesterwerk: ultra high-end audio met grensverleggende muzikale prestaties en adembenemende bouwkwaliteit, trots gesigneerd met de handtekening van de meester zelf.

"’s Werelds meest gerenommeerde luidspreker fabrikanten vertrouwen op de kwaliteit en klasse van Dan D’Agostino voor de ontwikkeling en demonstratie van hun luidsprekers waarvan Wilson Audio misschien wel de meest toonaangevende is. De onuitputtelijke energie, onovertroffen laag extensie en holografische precisie matchen fenomenaal met de snelheid, resolutie en dynamiek van Wilson Audio."

Kennismaking

Wil je kennismaken met de prestaties van Dan D'Agostino's Master Audio Systems? Dat kan in de showroom van Reference Sounds, waar je op afspraak van harte welkom bent om te luisteren naar de Progression series voor- en stereo eindversterker en de Momentum series voor- en M400 mono eindversterkers.

Reference Sounds is importeur van onder andere Wilson Audio, Transparent Cable, Mark Levinson, Revel, Ayre Acoustics én vanaf heden Dan D’Agostino Master Audio Systems. | www.referencesounds.nl


EDITORS' CHOICE