Goldmund Logos Sukha luidsprekerdemo bij PUUR

In de staart van 2017 deelde PUUR audio, video & domotica het nieuws dat Goldmund teruggekeerd is naar de Nederlandse markt. Sindsdien kon je voor diverse introducties en presentaties rond het Zwitserse high-end merk bij de audiospecialist in Oostzaan terecht. Ook komend weekend staat er weer een show op de agenda: luistersessies met het Goldmund Logos Sukha luidsprekersysteem.

"Goldmund is het enige audio-merk dat ooit een product in het New Yorkse Museum of Modern Art heeft mogen exposeren," zo schrijft het team van PUUR. "Het merk biedt een reeks high-end luidsprekersystemen die muziekreproductie op het allerhoogste niveau combineren met een verbluffend design en gebruiksgemak. Stekker in het stopcontact, dongle in de computer, en genieten maar."

Als afsluiting van de introductieperiode kun je komend weekend bij de speciaalzaak terecht voor een indruk van het Goldmund Logos Sukha luidsprekersysteem. "Een absolute top-installatie die laat zien dat 'draadloos' en 'high-end' twee woorden zijn die (soms) echt in dezelfde zin gebruikt kunnen worden!"

Goldmund Logos Sukha
Zaterdag 24 & zondag 25 februari
Van 12.00 tot 17.00 uur 

PUUR Audio, Video & Domotica
Skoon 80, Oostzaan | Puuravd.com

MERK

EDITORS' CHOICE