NIEUWSBose

Bose SoundSport Free: draadloos geluid bij het sporten


Sinan Kökbugur | 12 februari 2018 | Fotografie Fabrikant | Bose

Het Amerikaanse Bose heeft nieuwe draadloze oordopjes uitgebracht genaamd Soundsport Free die muzieksignaal ontvangen via bluetooth. De nieuwe oordopjes hebben geen verbindingsdraden en zijn bij uitstek bedoeld om te dragen bij het sporten. Ze zijn vocht en zweetbestendig volgens de IPX4-classificatie. 

Bose SoundSport Free: volledig draadloze bluetooth-oordopjes

“De SoundSport Free komt het dichtst in de buurt van wat mensen altijd al hebben gewild in een sporthoofdtelefoon - een oplossing vol technologie die is uitgekleed tot slechts twee robuuste oordopjes die geweldig aanvoelen, probleemloos verbinden en verbonden blijven, en geweldig klinken”, aldus Brian Maguire, directeur van Bose on-the-go-producten.

De SoundSport Free-hoofdtelefoons zijn ontwikkeld om een nieuwe balans te vinden tussen grootte, prestaties, kracht en stabiliteit, in een ontwerp zonder kabels, gemaakt voor sportief gebruik. Elke oordopje weegt slechts 15 gram en meet slechts 3,12 x 2,5 x 3 centimeter. De oordopjes zijn vocht- en zweetbestendig volgens de IPX4-classificatie. Ze kunnen dus niet worden ondergedompeld maar zijn wel bestand tegen regen.

De oordopjes bevatten een nieuw antennesysteem om een sterke en betrouwbare verbinding te maken tussen elkaar en de telefoon of tablet waaraan ze zijn gekoppeld, ongeacht of het apparaat zich op dertig meter afstand bevindt, of in de zak, sporttas of vastgebonden aan de arm van de gebruiker. De oordopjes worden geleverd met drie verschillende pasvormen. Bose heeft de SoundSport Free uitgerust met digitale signaalverwerking, volume-geoptimaliseerde EQ en lithium-ion batterijen, die tot vijf uur luisterplezier geven.

De SoundSport Free-hoofdtelefoon is ontwikkeld voor intensieve, gerichte training. Ze gebruiken gepatenteerde StayHear® + Sport-tips voor een veilige, stevige pasvorm die urenlang comfort belooft. De meegeleverde oplaadcassette houdt elke oordopje magnetisch op zijn plek, kan worden gebruikt als reisetui en biedt twee extra volledige ladingen voor maximaal tien uur batterijlevensduur. Wie een oordopje kwijt is geraakt zou dat makkelijk moeten kunnen terugvinden met de Bose Connect-app.

Bose SoundSport Free: prijs en leveringsinformatie

De SoundSport Free van Bose is te koop voor net geen 200 euro. De koper kan kiezen uit een zwarte, blauw/gele en rode uitvoering.

EDITORS' CHOICE