Wilson Benesch Square-show bij Audio-Time

Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari ben je van harte welkom bij Audio-Time in Breda voor luistersessies op de imposante Wilson Benesch Square-luidsprekers. Zowel de Square One monitor als de Square Three vloerstaander zullen opgesteld staan, aangestuurd door de splinternieuwe Primare i35 en aangesloten met hoogwaardige kabels van AudioQuest.

Wilson Benesch Square V2

De Square One is het instapmodel van Wilson Benesch in deze serie en distilleert de ontwerpfilosofie van Wilson Benesch tot een zo betaalbaar mogelijk pakket. Het resultaat is een sterk geoptimaliseerd ontwerp met een echte high-end stamboom. Het zijn handgebouwde Britse luidsprekers, waarvan vrijwel alle onderdelen door het merk zelf zijn gefabriceerd.

De Square One is niet alleen kubistisch vormgegeven, maar heeft ook een vrij compacte klankkast wat qua rigiditeit in zijn voordeel moet werken. Om je goed kennis te laten maken met deze luidsprekerserie, zal de Square One monitor naast de stevige Square Three vloerstaander gezet worden om je te laten beleven wat de verschillen zijn.

De Square Three is een 2,5-weg handgemaakt, vloerstaand model en een serieuze high-end luidspreker met speciale, sterk geoptimaliseerde Tactic Drive-technologie. De presentatie is snel, dynamisch en tactiel, geleverd met alle evenwichtigheid en kalmte die gebruikelijk is binnen het geluid van de Wilson Benesch-familie.

Kijk voor meer informatie over de Wilson Benesch Square-serie op de website van de importeur.

Wilson Benesch Square bij Audio-Time

Vrijdag 16 februari, 12.00-22.00 uur
Zaterdag 17 februari, 10.00-17.00 uur
Van Goorstraat 10, Breda | Audio-Time

Tijdens de show is Olaf Oosterlee van Wilson Benesch-importeur Audio-Ingang aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Er is vrije inloop, dus inschrijven is niet nodig. Uiteraard staat er een hapje en drankje klaar. 

EDITORS' CHOICE