Chattelin CAD-show met Wilson Audio

Het kan vaste lezers van HiFi.nl niet ontgaan zijn: bij Chattelin Audio Systems zijn ze groot fan van de luidsprekers van het Amerikaanse Wilson Audio. Niet voor niets was Peter McGrath himself onlangs nog te gast in Den Haag.

Zaterdag 17 februari staat het volgende event rond de speakers van Wilson alweer in de agenda: een uitgebreide demonstratie van de nieuwe Wilson Audio Sabrina's op een fraaie serie geïntegreerde versterkers, waarbij er extra aandacht uit zal gaan naar de mogelijkheden van CAD, ofwel Computer Audio Design.

"Met de CAD Ground Control in deze set kunt u zelf ervaren hoe de muzikaliteit naar grote hoogte stijgt als hoog frequente ruis uit het systeem verdwijnt. Natuurlijk zullen we dit met en zonder CAD laten horen." Meer informatie over de line-up van Computer Audio Design vind je op de website van Chattelin.

Heerlijke koffiespecialiteiten, drankjes en hapjes staan klaar, aanmelden is niet nodig. De show op 17 februari vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur, aan de Anna Paulownastraat 58.


EDITORS' CHOICE