Workshop Bloomline Acoustics en Lyngdorf bij Audio-Life

Op zaterdag 27 januari organiseert Audio-Life in Buren een muzikale workshop met Bloomline Acoustics en Lyngdorf Audio. Leo de Klerk (Bloomline) zal samen met Hans van Eijk (importeur Lyngdorf) laten horen dat een live concert 'gewoon' in de huiskamer kan plaatsvinden zonder dat je enorme ruimteverslinders nodig hebt. Het tweetal zal daarin bijgestaan worden door Kiki Mettler.

"Om ook écht live-muziek te kunnen horen, hebben wij Kiki namelijk uitgenodigd om te komen spelen. Kiki Mettler is een singer-songwriter uit het Brabantse Sint-Oedenrode. Al heel haar leven is ze bezig met muziek en ze schrijft sinds 2013 haar eigen nummers. Tot nu toe schrijft Kiki vooral rustige autobiografische popliedjes met af en toe een up-tempo gitaarslagje of een goede tokkel. Maar wat ze ook doet, het komt altijd recht uit haar hart! Ze was afgelopen jaar onder andere te zien bij de Popronde, de Grote Prijs van Nederland en bij NPO Radio 2."

Je bent zaterdag 27 januari van harte welkom op de Hulsterstraat 26a in Buren.De show start om 11.00 uur. Een aanmelding vooraf is gewenst gezien de beperkte ruimte, dus graag een mail naar info@audio-life.nl.

EDITORS' CHOICE