NIEUWSMeridian

Meridian Audio en LG werken samen aan nieuwe producten

Meridian Audio en LG hebben aangekondigd te gaan samenwerken aan producten die helaas nog niet zijn gepresenteerd. Maar in de toekomst kunnen we dus rekenen op nieuwe producten die voortvloeien uit deze samenwerking.

Het doel is om "high-performance audio" naar consumenten wereldwijd te brengen. Hoewel er nog geen producten zijn gepresenteerd, staat in het persbericht wel beschreven dat het om audioproducten van LG gaat, zoals soundbars en draadloze speakers.

Samenwerking LG en Meridian

Tim Alessi, marketingmanager van LG, laat in een reactie weten ontzettend blij te zijn met deze samenwerking. De producten die later worden gepresenteerd moeten de concurrentie aan kunnen gaan met de beste uit de business en uiteraard een "voortreffelijke audio-ervaring gaan aanbieden".

Meridian Audio CEO John Buchanan is het daar vanzelfsprekend mee eens en voegt daaraan toe dat het spannend is dat zoveel innovatie gaat samenkomen voor deze nieuwe producten.

De samenwerking levert overigens nog veel meer mogelijkheden, maar daar is officieel nog niets over bekend. Naast soundbars en speakers maakt LG ook televisies, smartphones en meer producten voor in huis, terwijl Meridian natuurlijk bekendstaat om zijn versterkers, mediaspelers en speakers.


EDITORS' CHOICE