Master of Luxury Sound Shows bij Chattelin

Chattelin Audio Systems in Den Haag organiseert op donderdag 21 en donderdag 28 december aanstaande twee 'Master of Luxury Sound Shows', waarin de high-end systemen die op de Masters of LXRY in de Amsterdamse RAI in de spotlight stonden opnieuw centraal staan. 

Grimm Audio LS1be op donderdag 21 december

Op de eerste avond van de twee wordt het LS1be actieve speakersysteem van Grimm Audio gedemonstreerd. "Het meest zuivere speakersysteem dat we kennen, met een waanzinnige muzikaliteit. Oorspronkelijk ontwikkeld voor audioprofessionals is het systeem te vinden in zeer gerenommeerde sound studio’s in de wereld, waaronder de monitoring en editing ruimte van het Concertgebouw in Amsterdam."

Alle techniek is in de LS1be ingebouwd, dus er komen geen versterkers of dacs meer aan te pas. Cd, internet, streamer platenspeler koppelen en je kunt direct spelen.

"Vanzelfsprekend zullen wij het nodige over Grimm vertellen en zullen de ontwerpers van Grimm aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.'

Zanden Classic Line op donderdag 28 december

Wie de stand van Chattelin op Masters of LXRY bezocht heeft, zal vast en zeker zijn opgevallen dat de Zanden 9600MkII buizenversterker groots in de spotlights stond. “'Meneer, is dit een zeer exclusieve espressomachine?' was een veelgehoorde vraag," aldus Peter Chattelin. "Nee mevrouw, wat u hier ziet is één van de beste buizenversterkers ter wereld. Zo muzikaal dat zelfs in onze muziekdemonstraties mensen tot tranen worden geroerd. De ultieme emotionele overdracht door muziek en niets anders."

Chattelin heeft daarmee voor de laatste donderdag van het jaar een bijzondere combinatie op de planning staan. De schitterend afgewerkte Classic Line van Zanden zal aan het werk gezet worden om de KEF Blade Two aan te sturen. "Deze avond gaan wij vast en zeker een aantal mythes rond buizenversterking doorbreken. U zult gaan genieten van een weergave in alle registers, van de diepste bassen tot het hoogste hoog waar nog lang over zal worden nagepraat."

Informatie & aanmelden

Je bent beide avonden vanaf 18.00 uur van harte welkom aan de Anna Paulownostraat 58 in Den Haag. Er wordt voor een smakelijk dinerbuffet met lekkere wijnen gezorgd en er is zelfs een valet parkingservice voor de deur zodat je niet naar een plaatsje op zoek hoeft. De demonstraties starten rond 19.00 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via chattelin.nl/events


EDITORS' CHOICE