AudioXperience-show met Spectral en Magico

Het heerlijk avondje komt iéts later dit jaar: op vrijdag 8 en zaterdag 9 december ben je van harte welkom bij AudioXperience in Nuenen voor dubbele demo's met Magico en Spectral

Waarom Spectral en Magico? "Omdat het simpelweg 'a match made in heaven' is! De ultieme snelheid, controle en buitengewoon muzikale eigenschappen van Spectral in combinatie met de S-Series van Magico zorgt voor veel enthousiaste reacties bij onze klanten, zoals 'de ultieme beleving van muziek' en 'griezelig realistisch'."

Spectral Audio

"De Spectral DMC-30 SC en Spectral DMA-240 voor/eindversterker is voor ons toch wel de belichaming van absoluut vakwerk. Sublieme prestaties met dito prijs-kwaliteitverhouding!" Dat enthousiasme steken ze niet onder stoelen of banken bij AudioXperience: daarom organiseert de speciaalzaak een event waarbij maar liefst twee Spectral versterkersystemen te beluisteren zijn om de Magico-weergevers aan te sturen.

"Nu onze nieuwe high-end demoruimte in gebruik genomen is, hebben we natuurlijk veel meer mogelijkheden als het om demonstreren gaat. Grotere systemen kunnen nu langer blijven staan en daardoor zijn we in staat om een nog beter resultaat te verkrijgen."

Double the fun

In demonstratieruimte I zal Erik de Spectral DMC-30 SC en DMA-240 demonstreren samen met de Merging+ NADAC player als bron en met de Magico S1 MKII als weergever. Dat is de kleinste luidspreker uit de S-series van Magico, maar met alle eigenschappen van zijn grotere broers. 

In de nieuwe high-end ruimte (lees ook onze Hi-Visit na de verbouwing eerder dit jaar) zal Martijn de hagelnieuwe eindversterker van Spectral DMA-280 demonstreren. "Onze eerste indruk is verpletterend, zo goed als de 'nieuwe sound' van Spectral is. Deze weg is ingezet met de Spectral DMC-30 SC/DMA-240 en ook deze DMA-280 eindversterker heeft de nieuwe signatuur, maar legt de lat wel even een paar maten hoger."

Er zal gespeeld worden met de Spectral DMC-30 SV/DMA-280, de dCS Rossini Player met Masterclock en het zwaargewicht: de Magico S5 MkII.

Spectral en Magico

Je bent van harte welkom op vrijdag 8 en zaterdag 9 december, voor doorlopende sessies. Op vrijdag is dat van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag al iets vroeger, van 11.00 tot 17.00 uur.

AudioXperience, Spegelt 66, Nuenen

MERK

EDITORS' CHOICE