Conradi Acoustic introduceert Exotic interconnect

De Nederlandse kabelfabrikant Conradi Acoustic komt met een nieuw topmodel interlink, de Exotic met een zilveren kern en connectoren van Furutech.

De kabel heeft een prettig, open karakter, zo meldt de fabrikant. De kern is van zilver met een natuurlijke teflon isolatie om het signaal goed af te schermen. Naast deze kern vind je twee teruggaande signaaladers. De afschermende folie moet hoogfrequente storingsignalen tot 4.5ghz tot nul terugbrengen. Over deze folie ligt ook nog een zuiver koperen afscherming.

De Exotic interlink is verkrijgbaar in RCA en XLR uitvoering, connectoren zijn afkomstig van Furutech. Beide uitvoeringen kosten 1175 euro voor 100 cm. Meer informatie en prijzen van het verdere assortiment van Conradi vind je op de website.

Kennismaken

Wil je de prestaties van een kabel van 1175 voor één meter eens aan de tand voelen, dan kun je een afspraak maken de producten te komen beluisteren op Heksenkring 29 in Breda. Thuis in de eigen omgeving is ook een mogelijkheid: vul dan het gastenboek in op de website site, bel voor verder afspraken of neem contact of via info@conradiacoustic.com.

Over Conradi Acoustic

Conradi Acoustic is een Nederland bedrijf met uitsluitend productie in Nederland. Conradi ontwikkelt high-end hifi producten die uitvoerig getest wordt, een proces dat jaren kan duren. De eerste drie series die daaruit voortgekomen zijn, zijn de Classic, Music en Master-serie. Op alle producten zit vijf jaar garantie. 

In december mogen we ook de eerste luidsprekers van Conradi verwachten: de Forest 20 is een 2-weg monitor, de Forest 25 een 2.5-weg vloerstaander. Wordt vervolgd!


EDITORS' CHOICE