Chord Poly streaming-module vanaf nu leverbaar

Vanuit High End München schreven we over de nieuwe producten van Chord, waaronder de Poly-streamer, feitelijk een module voor de Mojo, Chord’s mobiele DA-converter. Die 'minimalistische pc' is inmiddels op de markt te vinden.

De Chord Poly bevat een data-server, DLNA-ontvanger en SD-kaartlezer. Het apparaatje fungeert als een Wi-Fi en Bluetooth-hub en kan toegang krijgen tot muziek op allerlei manieren, waaronder streaming via Wi-Fi-netwerk opslagapparaten (NAS) en collecties die zijn opgeslagen op SD-kaarten. Bluetooth-connectiviteit en AirPlay zorgen voor toepassingen met smartphones en tablets. Ook kun je desgewenst meerdere Mojo/ Poly-combinaties door je huis gebruiken als multi-room oplossing.

Poly is niet alleen een digitale hub maar kan ook worden gebruikt als een standalone muziekspeler: de grootte van je muziekcollectie wordt alleen nog bepaald door de maximum grootte van de micro SD-kaart. De Poly is vanaf heden leverbaar voor 599 euro en verkrijgbaar bij de erkende Chord Electronics dealer. Voor meer informatie kun je terecht op de website van X-Fi Audio Import, de distributeur van Chord Electronics.

MERK

EDITORS' CHOICE