NIEUWSWilson Audio

Peter McGrath van Wilson Audio bij Chattelin


Redactie Hifi.nl | 23 oktober 2017 | Wilson Audio

Chattelin Audio Systems zal aanstaande donderdagavond 26 oktober voor de tweede keer Peter McGrath ontvangen. De master/recording engineer en commercieel manager van Wilson Audio is niet vaak in het land, dus mis het niet - er zijn nog een paar plaatsen!

De laatste keer dat McGrath bij Chattelin op bezoek was, leverde een hele interessante bijeenkomst op. Peter Chattelin: ,,Over die presentatie wordt nu nog gesproken en dat geeft aan dat een bezoek van McGrath veel meer is dan slechts een demo." Importeur Reference Sounds zal eveneens aanwezig zijn voor tekst en uitleg.

Op de bewuste donderdagavond zal muziek wederom centraal staan, maar zal zeer zeker ook de nieuwe koers die Wilson Audio vaart aan bod komen. Want ook deze keer komt de Amerikaan vertellen over de filosofie van het merk en de nieuwe luidsprekermodellen die dat heeft opgeleverd. 

,,De Wilson Audio Yvette is het muzikale voorbeeld van de huidige generatie Wilson-speakers en die zijn op zijn zachts gezegd baanbrekend goed. Op de XFi-show heeft u misschien al kennis gemaakt met deze nieuwste en uiterst muzikale telg. Op deze avond staan ze prachtig opgesteld bij ons in de winkel met daarachter een topset die deze speakers verdienen."

Wil je er ook bij zijn? Meld je dan even aan via info@chattelin.nl, maar wacht niet te lang! Je bent donderdag 26 oktober welkom vanaf 19.00 uur.

Het uitgebreide verslag van zijn laatste bezoek in 2013 lees je hier

Voorafgaand aan het evenement bij Chattelin op donderdagavond zullen we die middag vanuit de redactie alvast een kijkje gaan nemen in de fraaie luisterruimte van Reference Sounds, waar we een nieuwe model van Wilson Audio mogen bewonderen. Op onderstaande foto staat een paar Sasha's opgesteld, maar op donderdag 26 oktober zal er een ander model ingespeeld staan. Daar zal Peter McGrath bovendien ook bij aanwezig zijn, zodat we hem tevens het hemd van het lijf kunnen vragen over die nieuwe weergevers. Verwacht dus binnenkort weer een interview met McGrath en een verslag van de luisterimpressie hier op HiFi.nl.


EDITORS' CHOICE