Martin Logan-weekend bij Multifoon Hifi in Rotterdam

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober aanstaande staat bij Multifoon Hifi in Rotterdam het Amerikaanse Martin Logan in de spotlights.

Martin Logan staat sinds jaar en dag bekend om haar (hybride) elektrostatische luidsprekers. Niet de uitvinder van de elektrostatische weergever, maar het merk heeft deze technologie in de meer dan 30 jaar van haar bestaan wel geperfectioneerd en verfijnd. De Logan’s bieden de luisteraar telkens weer een unieke luisterervaring.

Multifoon Hifi is vanaf het begin al fan en enthousiaste dealer van dit iconische merk. In de Rotterdamse audiospeciaalzaak staat een hoogwaardige muziekbeleving centraal. Het Martin Logan product past volledig in de filosofie van Multifoon en Leen, Han en Ronald laten je graag horen waarom.

Tijdens het Martin Logan weekend zullen Logans in verschillende prijsklassen hun kunsten vertonen in combinatie met een variatie aan elektronica en met verschillende muziekstijlen. Ook zal Look & Listen, de importeur voor de Nederlandse markt, aanwezig zijn voor tekst en uitleg.

Martin Logan bij Multifoon

Het Multifoon hifi team heet u op beide dagen van 12-16 uur van harte (!) welkom op de Claes de Vrieslaan 111b. 

MERK

EDITORS' CHOICE