15 jaar Remkes beeld & geluid

Het is feest aan de Eindhovense Aalsterweg. Remkes beeld & geluid viert namelijk een jubileum. ,,Al meer dan 15 jaar kijken wij samen met onze klanten waar ze nou echt naar op zoek zijn," zegt Robert. ,De focus ligt bij ons niet zozeer op de producten, maar meer op het grotere plaatje."

,,Uiteraard komen de producten ook aan bod en gaan we met de klant zitten om de verschillen tussen bepaalde luidsprekers te laten horen, of te kijken welke apparatuur het meest geschikt is om in zijn of haar wensen te voldoen. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden naar buiten gaat met een product dat ook echt voldoet aan de verwachtingen, aan een antwoord op een wens. Een klant zal dan ook nooit vertrekken met een product waar wij in zijn situatie zelf ook niet vrolijk van zouden worden!"

Verbouwing en nieuwe website

,,Het presenteren en verkopen van totaaloplossingen is niet nieuw, maar om hier nog beter in te kunnen voorzien hebben we een compleet nieuwe website gerealiseerd en zitten wij momenteel middenin een verbouwing van de winkel, om de presentatie van woonkameropstellingen naar een hoger level te brengen. Uiteraard is onze winkel gedurende de verbouwing gewoon open en blijven wij u helpen met het zoeken naar een oplossing die bij u past."


EDITORS' CHOICE