The Hifi Studio Number One kiest voor Martin Logan

Dé hifi specialist van Leiden en omstreken heeft het Amerikaanse Martin Logan aan haar assortiment toegevoegd. The Hifi Studio Number One is, sinds haar oprichting in 1982, het adres voor de betere hifi en homecinema. Dit familiebedrijf heeft in de loop der tijd een uitgekiend assortiment aan merken en producten samengesteld, waarmee alle wensen van muziek- en filmliefhebbers kunnen worden vervuld. Pas na lang wikken en wegen worden nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, die, naar de mening van Rick, Vincent en Erik, zich daadwerkelijk onderscheiden en een meerwaarde zijn voor de gevoerde collectie. The Hifi Studio Number One is trouw aan de door haar gevoerde merken en bij hoge uitzondering worden daar nieuwe producten of merken  aan toegevoegd. 

Martin Logan is zo’n uitzondering. En met reden, Martin Logan is de onbetwiste technologieleider in (hybride) elektrostaten: een exclusief product met een unieke technologie. Naast de ElectroMotion lijn is ook de MaterPiece serie een vast onderdeel van het winkelassortiment. Kom luisteren en genieten bij The Hifi Studio Number One!

Introductie

Om de introductie van Martin Logan luister bij te zetten organiseert The Hifi Studio Number One samen met de Nederlandse importeur Look & listen op woensdag 13 september aanstaande een officiële kick-off. In alle drie de luisterruimtes zullen Martin Logan’s hun muzikale kunsten vertonen. Van de zijde van de fabrikant is er ook een vertegenwoordiger aanwezig: Manuel Pinke is een echte Martin Logan adept en is verantwoordelijk voor de Martin Logan activiteiten op de Europese markt. Dit is een uitgelezen kans om u uitgebreid te laten informeren over het Martin Logan product en nader kennis te maken met de muzikale kwaliteiten van deze unieke hybride elektrostaten. 

Martin Logan introductie woensdag 13 september 12:00 – 18:00 uur & 19:30 – 22:00 uur
Maar mocht u verhinderd zijn dan bent u natuurlijk ook op een ander tijdstip van harte welkom om de winkel te bezoeken en kennis te maken met de muzikale kwaliteiten van het Martin Logan product. 


EDITORS' CHOICE