Introductie van de GoldenEar Triton Reference bij hifistudio Wilbert

Hifistudio Wilbert introduceert op 3 september aanstaande de GoldenEar Triton Reference. GoldenEar laat na een serie met prijswinnende ontwerpen haar ultieme kunnen zien.

Schrijf je hier in voor de voor een van de sessies op zondag 3 september!

Na een heerlijke zomer kan hifistudio Wilbert niet wachten om de nieuwe generatie producten van haar fabrikanten te showen. De eerste twee nieuwe Naim Uniti-streamingversterkers zijn binnen en die worden ingezet om de primeur van GoldenEar een extra glans te geven.

GoldenEar laat na een hele serie met prijswinnende ontwerpen haar ultieme kunnen zien. De naam GoldenEar Triton Reference maakt gelijk alle bedoelingen duidelijk. Ben je niet bang voor een grote luidspreker met een slank vooraanzicht, dan is dit een absolute killer. Voor nog net geen 10.000 euro een zeer makkelijk aanstuurbare luidspreker met maar liefst 1.800 watt per kant actief laag waardoor de versterker alleen de delicate midden-hoog-sectie hoeft aan te sturen. De Reference kan echt een ruimte vullen, kan subtiel, transparant en zijde zacht zijn, maar kan ook echt beheerst zeer luid. Het uitgangspunt bij GoldenEar isĀ value for money. Of het bedrijf daar in geslaagd is mag je zelf komen beoordelen.

Hifistudio Wilbert laat de Triton Reference door diverse versterkers aansturen, te beginnen met de nieuwe Naim Nova-streamerversterker. Als tweede de ook al net nieuwe Moon 600V2 met de Aurender N100 als bron. Als klapstuk de PassLabs int60 met de dCS Rossini als bron.

Als opmaat naar de Reference laten we de Naim Atom de Golden Ear 3+ aansturen. Een geweldige set met een totaal prijs van 5.500 euro.

EDITORS' CHOICE