Prijsuitreiking Dynaudio Special Forty-prijsvraag

Ter ere van Dynaudio’s veertigjarige bestaan organiseerde Dynaudio Benelux in samenwerking met HiFi.nl een prijsvraag met als hoofdprijs - hoe kan het ook anders - het Dynaudio jubileummodel, de Dynaudio Special Forty. Begin augustus vond de prijsuitreiking plaats bij Uw Hifi Choice in Soest, en prijswinnaar Bastiaan Koenen - voor de gelegenheid samen met vrouw en kind naar Soest afgereisd - mocht de luidsprekers uit handen van Edwin Vlieger in ontvangst nemen.

Om kans te maken op zo’n felbegeerde Dynaudio Special Forty moest je een aantal dingen doen: een duimpje omhoog op de Dynaudio-pagina op Facebook werd gewaardeerd (maar was geen vereiste), en je moest antwoord geven op de vraag waar de letters DSR in het ontwerp van de Esotar Forty tweeter staat (Dynaudio Secret Recipe). Uit de ruim 3000 inzenders werd Bastiaan Koenen als gelukkige winnaar getrokken. 

Dynaudio Special Forty

De Dynaudio Special Forty is een bijzondere luidspreker, hij combineert alle aspecten waar Dynaudio de afgelopen veertig jaar beroemd om is geworden: een prachtig afgewerkte behuizing gecombineerd met een absoluut topkwaliteit Dynaudio tweeter (de exclusief voor dit model ontworpen Esotar Forty) en een krachtige 17 centimeter woofer met maar liefst twee magneten: een traditionele ferriet-magneet gecombineerd met een zeer krachtige neodymium magneet. Het magneetsysteem van de Special Forty zit bovendien binnen de spreekspoel (Inner-Magnet System) in plaats van, zoals gebruikelijk, buiten de spreekspoel. Dit verbetert de magneetflux rond de aluminium spreekspoel en zorgt bovendien voor meer vermogen en een beter rendement. 

Met de high-gloss Red Birch en high-gloss Grey Birch afwerkingen voor de Special Forty tilt Dynaudio haar bekende Anniversary-model afwerkingen naar een ongekend niveau. Beide brengen de structuur van het Finse berkenhout tot leven en geven de Special Forty een opvallende uitstraling.  

Ter ere van Dynaudio’s veertigjarige bestaan organiseerde Dynaudio Benelux in samenwerking met HiFi.nl een prijsvraag met als hoofdprijs - hoe kan het ook anders - het Dynaudio jubileummodel, de Dynaudio Special Forty. Begin Augustus vond de prijsuitreiking plaats bij Uw Hifi Choice in Soest, en prijswinnaar Bastiaan Koenen - voor de gelegenheid samen met vrouw en kind naar Soest afgereisd - mocht de luidsprekers uit handen van Edwin Vlieger in ontvangst nemen.Ter ere van Dynaudio’s veertigjarige bestaan organiseerde Dynaudio Benelux in samenwerking met HiFi.nl een prijsvraag met als hoofdprijs - hoe kan het ook anders - het Dynaudio jubileummodel, de Dynaudio Special Forty. Begin Augustus vond de prijsuitreiking plaats bij Uw Hifi Choice in Soest, en prijswinnaar Bastiaan Koenen - voor de gelegenheid samen met vrouw en kind naar Soest afgereisd - mocht de luidsprekers uit handen van Edwin Vlieger in ontvangst nemen.Ter ere van Dynaudio’s veertigjarige bestaan organiseerde Dynaudio Benelux in samenwerking met HiFi.nl een prijsvraag met als hoofdprijs - hoe kan het ook anders - het Dynaudio jubileummodel, de Dynaudio Special Forty. Begin Augustus vond de prijsuitreiking plaats bij Uw Hifi Choice in Soest, en prijswinnaar Bastiaan Koenen - voor de gelegenheid samen met vrouw en kind naar Soest afgereisd - mocht de luidsprekers uit handen van Edwin Vlieger in ontvangst nemen.

MERK

EDITORS' CHOICE