NIEUWSBryston

Bryston’s nieuwe voorversterker heet BP173

Het Canadese Bryston heeft een nieuwe voorversterker aangekondigd genaamd BP173. Het nieuwe apparaat is de eerste die profiteert van de gepatenteerde techniek die is ontwikkeld door Bryston in samenwerking met ingenieur Salomie. In september 2017 zal de BP173 op de markt komen.

Bryston BP173

De BP173 van Bryston maakt deel uit van de productlijn genaamd Cubed Series. De techniek die is verwerkt in de BP173 werd deels voor het eerst toegepast in andere versterkers uit de Cubed Series. De koper kan kiezen om zijn BP173 te laten voorzien van een dac en een draaitafelingang. Bryston geeft maar liefst twintig jaar garantie op zijn producten en Bryston’s producten stralen daarmee duurzaamheid en betrouwbaarheid uit.

Bryston heeft samen met Ph.D ingenieur Dr. Ioan Alexandru Salomie een schakeling ontwikkeld die vervorming en ruis naar een significant lager niveau heeft gebracht in vergelijking met voorgaande modellen. Brom en ruis uit de voeding krijgen volgens Bryston geen kans om het muzieksignaal aan te tasten, mede omdat aparte voedingslijnen worden gebruikt voor analoge en digitale circuits. De BP173 werkt in klasse A.

De gebruiker zal niet snel een gebrek aan ingangen of uitgangen hebben. De BP173 is voorzien van een tweetal XLR-uitgangen en ook een tweetal cinch-uitgangen. Verder heeft de gebruiker een vijftal cinch-ingangen en een tweetal XLR-ingangen tot zijn beschikking.

De koper kan kiezen uit een zwarte of zilverkleurige uitvoering en kan voorts kiezen tussen een uitvoering van 17 of 19 inch breed. Een afstandbediening genaamd BR-2 is optioneel, evenals een interne dac of draaitafelingang. De gebruiker zal niet snel een gebrek aan ingangen of uitgangen hebben. De BP173 is voorzien van een tweetal XLR-uitgangen en ook een tweetal cinch-uitgangen. Verder heeft de gebruiker een vijftal cinch-ingangen en een tweetal XLR-ingangen tot zijn beschikking.

Vanaf september 2017 zal de BP173 in de winkel liggen voor een prijs van net geen 4.000 dollar. De dac-module en de draaitafelmodule kosten ieder nog eens 750 dollar extra. De afstandbediening zal voor 375 dollar van eigenaar wisselen. Prijzen voor Europa zijn nog niet bekend.

MERK

EDITORS' CHOICE