PureAudioProject lanceert Quintet15 op CAS

PureAudioProject zal op de California Audio Show aan het einde van deze maand een nieuwe open-baffle luidspreker tonen genaamd Quintet15. De nieuweling is meer dan twee meter hoog. De koper heeft de keus tussen verschillende drivers.

PureAudioProject Quintet15

PureAudioProject bouwt vooral open-baffle luidsprekers. De nieuwe Quintet15 is ongeveer 230 centimeter hoog. Volgens PureAudioProject zijn transparantie en muzikaliteit van een niet eerder gehoord niveau en hoort de nieuwe luidspreker bij de top van de markt.

De koper kan kiezen welke tweeter en middentoner wordt geplaatst en heeft onder andere de keus uit een TB W8-1808, PAP-Horn1, Voxativ 8″ AC-1.6, AC-2.6, AC-PiFe, AC-3X of een AC-X (Field Coil) driver. De luidsprekers van PureAudioProject zijn modulair gebouwd. Dit biedt de mogelijkheid om later eenvoudig een upgrade of wijziging uit te voeren. Bezitters van het model Trio15 krijgen een upgrade naar de Quintet15 aangeboden tegen een gereduceerd tarief, bestaande uit een nieuw frame en extra of eventueel andere drivers.

De Quintet15 zal aan het einde van deze maand getoond worden aan het publiek op de California Audio Show. De eerste leveringen in de VS zullen vrij snel daarna volgen. Een Quintet15 zal voor 6.990 dollar van eigenaar wisselen. Prijzen voor Europa zijn nog niet bekend.

PureAudioProject

PureAudioProject heeft vestigingen in de VS, Canada, Duitsland, Israël en China maar verkoopt zijn producten uitsluitend via het web. Het bedrijf is met name bekend om zijn open-baffle luidsprekers.


EDITORS' CHOICE