NIEUWSMOON

Moon Neo Mind belooft muziek te streamen vanuit bijna elke bron

De Moon Audio Neo Mind kan lossless audio afspelen tot 24-bit/192kHz en kan ook muziek streamen vanuit Tidal, Deezer en Qobuz. Ook is er ondersteuning voor aptX bluetooth.

Moon Audio heeft een nieuwe muziekstreamer aangekondigd: de Moon Audio Neo Mind (een afkorting voor Moon intelligent network device). De fabrikant belooft dat je vanuit nagenoeg elke bron muziek kunt streamen en hoopt met de Neo Mind het succes van de Moon Audio Neo Ace te herhalen.

Moon Audio Neo Mind: de mogelijkheden

Je kunt de Moon Audio Neo Mind aan het internet koppelen via een ethernetkabel of draadloos via wifi. Daarna kun je muziek streamen via muziekstreamingdienst als Tidal, Deezer en Qobuz. Ook is het mogelijk om audiobestanden vanaf slimme apparaten, zoals smartphones en tablets, af te spelen via aptX bluetooth. Bovendien ondersteunt het apparaat ook NAS-, DLNA,- UPnP-apparaten.

Als het om hifi aankomt, heb je ook een aantal mogelijkheden. Zo kun je apparaten aansluiten via de optische, SPDIF- en AES/EBU-aansluitingen. De Moon Audio Neo Mind speelt de bestandtypes WAV, FLAC, ALAC, AIFF, AAC, MP3, WMA en Ogg Vorbis af, tot 24-bit/192kHz. En dankzij de led-lampjes aan de voorkant weet je ook altijd in welke resolutie de audio wordt afgespeeld.

Verder ondersteunt de Neo Mind Simaudio's SimLink, waarmee je het apparaat kunt koppelen aan Moon Audio-producten die je mogelijk al in huis hebt staan. In Groot-Brittannië heeft de Moon Audio Neo Mind een adviesprijs van 1.700 Britse pond. Dat is omgerekend ongeveer 1.937 euro.


EDITORS' CHOICE