Mola Mola- en Vivid-show bij Alpha High End Brasschaat

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni kun je bij Alpha High End Brasschaat terecht voor een show met producten van Mola Mola en Vivid Audio in de hoofdrol.

Mola-Mola wordt door veel mensen in de hifi-wereld gezien als een bijzonder merk. Eén van de recent gelanceerde producten van de hifi-fabrikant lijkt meer op een vissenkop dan op een speaker, maar dat merk je niet aan de kwaliteit van het geluid. Dat geluid kun je in het weekend van 24 juni ervaren bij Alpha High End Brasschaat. Het begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

En als je daar toch bent kun je meemaken hoe het is om aan de slag te gaan met de Mola-Mola Kaluga en de Mola-Mola Makua, evenals de G1 Spirit van Vivid Audio. Een primeur voor de audiowinkel.

Workshop op donderdagavond

Maar dat is niet alles dat Alpha High End Brasschaat organiseert. Op donderdagavond 22 juni kun je namelijk ook meedoen met een workshop, gepresenteerd door de Belgische ontwerper Bruno Putzeys. Putzeys is niet alleen iemand die veel over zijn vak nadenkt -- hij durft ook het één en ander te realiseren. De workshop begint om 19:00 uur. Wil je daarbij aanwezig zijn, dan dien je je nog wel even te registreren.

Adresgegevens Alpha High End Brasschaat

Bredabaan 1031
B-2930 Brasschaat

Telefoonnummer

0032 36535101


EDITORS' CHOICE