NIEUWSOvergaauw

Trinnov op 800 Series Diamond te ervaren tijdens Overgaauw-event

Bowers & Wilkins presenteert Trinnov op 800 Series Diamond-luidsprekers tijdens het Overgaauw Audio Lifestyle Event, waar de combinatie voor het eerst te ervaren is.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2017 organiseert hifi-specialist Overgaauw in Leiden in samenwerking met verschillende leveranciers een Audio Lifestyle Event. De nieuwste trends op het gebied van audio en video komen daar aan bod.

Bowers & Wilkins, een van de hoofdpartners van dit evenement, demonstreert tijdens deze show voor het eerst de Trinnov-stereoproducten op de, veel bekroonde, 800 Series Diamond-luidsprekers. Een zeer unieke kans om deze combinatie te komen ervaren en te beluisteren.

Trinnov pakt akoestische problemen aan

Het Franse merk Trinnov is in de hifi-wereld bekend vanwege de unieke aanpak om akoestische problemen in een ruimte op te lossen en kan zelfs fasefouten corrigeren. Door middel van een geavanceerde microfoon en een in eigen huis ontwikkelde software kan de Trinnov een ongekende meerwaarde in elke stereo-opstelling opleveren.

De vertegenwoordigers van Bowers & Wilkins zijn aanwezig om je onder te dompelen in een geweldige geluidservaring. Aanmelden voor dit evenement kan via www.overgaauw.com/agenda.

Het evenement vindt plaats op de volgende dagen: 

2 juni 2017 – 16.00 uur tot 21.30 uur

3 juni 2017 – 10.00 uur tot 18.00 uur

Dit is het adres:

Locatie Duinzigt, Rhijngeesterstraatweg 40d, 2341 BV Oegstgeest

De toegang is gratis.


EDITORS' CHOICE