NIEUWSMcIntosh

McIntosh presenteert nieuwe draaitafel

Het Amerikaanse McIntosh heeft zijn assortiment van draaitafels uitgebreid. De MT5 en de MT10 worden aangevuld met de nieuwe MT2. De nieuweling vult de onderkant van het assortiment aan. Het publiek in München heeft de nieuwe draaitafel al mogen bewonderen.

McIntosh MT2

De MT2 heeft een ander uiterlijk dan de MT5 en MT10. Aan de bovenkant is het groenoplichtende logo van McIntosh zichtbaar. Het draaiplateau geeft tijdens gebruik een groene gloed af. Het element lijkt van Clearaudio afkomstig. Het chassis is lager en lijkt simpeler uitgevoerd in vergelijking met grote broers MT5 en MT10. McIntosh verkoopt naar eigen zeggen veel draaitafels en wil nu kennelijk een wat vriendelijker geprijsd model op de markt brengen.

Verder informatie of specificaties kon McIntosh nog niet geven. De Amerikaanse prijs zal 2.500 dollar zijn. Prijzen voor Europa zijn nog niet bekend.

McIntosh

McIntosh is opgericht in 1949. Alle producten worden door circa 150 medewerkers gebouwd in Binghamton in de Amerikaanse staat New York. De blauwe VU-meters zijn iconisch voor het merk. McIntosh is tegenwoordig onderdeel van de World of McIntosh.

MERK

EDITORS' CHOICE