NIEUWSMytek

Mytek introduceert Brooklyn AMP

Het Amerikaanse Mytek heeft zijn nieuwe versterker genaamd Brooklyn AMP aan het publiek laten zien op de High End-beurs in München. De naam en het uiterlijk van de nieuweling sluiten aan bij de reeds eerder geïntroduceerde Brooklyn DAC van Mytek. Vanaf het midden van de zomer zal de Brooklyn AMP leverbaar zijn.

Brooklyn AMP

De Brooklyn AMP is een klasse-D stereo-eindversterker die visueel aansluit bij de Brooklyn DAC. De kast van de AMP is een inch dieper dan de kast van de DAC, maar voor het overige zijn de afmetingen en het uiterlijk van de kasten aan elkaar gelijk. De koper kan kiezen uit een zwarte of zilverkleurige uitvoering.

Aan vermogen geen gebrek. De Brooklyn AMP kan 300 Watt per kanaal afgeven (acht ohms) en heeft geen moeite met lastig aan te sturen luidsprekers. Volgens Mytek klink de Brooklyn AMP als een klasse-A triodeversterker en het apparaat is dan ook bedoeld voor veeleisende luisteraars.

De Brooklyn AMP zal over enkele maanden beschikbaar komen. De verkoopprijs is nog niet zeker maar zal naar verwachting 1.995 euro bedragen.

Mytek

Mytek is opgericht in 1992 en is gevestigd in de Amerikaanse staat New York in de plaats Brooklyn. Mytek maakt DA-converters, voorversterkers en hoofdtelefoonversterkers voor thuisgebruik en gebruik in studio’s.

MERK

EDITORS' CHOICE