NIEUWSMcIntosh

Savor Audio verkrijgt exclusieve distributierechten voor McIntosh in Benelux

Savor Audio heeft de exclusieve distributierechten voor McIntosh voor heel de Benelux verkregen.

Eerder dit jaar werd Savor Audio aangesteld als de exclusieve distributiepartner voor de Benelux voor de premium audiomerken Audio Research, Pryma, Sumiko en Sonus Faber. Met ingang van heden is Savor Audio tevens aangesteld als exclusief distributiepartner van het high end-audiomerk McIntosh.

McIntosh bij Savor Audio

Nu Savor Audio de distributierechten voor McIntosh heeft verkregen is moedermaatschappij Hifi Nederhold een flinke stap dichterbij haar doelstelling gekomen. Het management maakte eerder kenbaar dat zij alles zou bewerkstelligen om "opnieuw de nummer één te worden voor de distributie van ‘premium luxury’ audiomerken voor de vakspeciaalzaak".

Savor Audio is trots dat het bedrijf geselecteerd is als partner en dat het hierdoor het aanbod van selectief gedistribueerde merken voor de vakspeciaalzaak kunnen vergroten.

De liefhebber van mooie hifi-producten heeft nog steeds een sterke voorkeur voor de vakspeciaalzaak en dankzij het dealernetwerk van Savor Audio kan de importeur de wensen van die consument prima vervullen.

EDITORS' CHOICE