NIEUWSAequo Audio

Aequo Audio kondigt twee nieuwe luidsprekers aan

De Nederlandse luidsprekerbouwer Aequo Audio breidt zijn productenpakket uit. De Ensis, het eerste model van Aequo Audio, krijgt gezelschap van een grote broer genaamd Diluvium en een kleiner broertje genaamd Stilla. De luidsprekers van Aequo Audio vallen op door hun aparte niet-rechthoekige vormgeving.

Aequo Audio Stilla

Als eerste zal de Stilla worden gelanceerd, een slanke en relatief betaalbare vloerstaander, die echter, evenals de Ensis, een frequentiebereik heeft dat al begint bij 20 Hz. Twee zeven inch subwoofers aangestuurd door Ncore-versterkers nemen de laagweergave voor hun rekening. De kast van de Stilla combineert de techniek van een hoornluidspreker en een bass-reflex-luidspreker. Voor de optimale laagweergave, kan de Stilla worden ingeregeld en afgesteld op de kamer en luisterpositie. De middentoner van de Stilla is dezelfde als die uit de Ensis. Aequo Adio belooft een transparante en ongekleurde weergave die rijk is aan details.

Aequo Audio Diluvium

De Dilvuvium, die opvalt door zijn ronde vormen, is het nieuwe vlaggenschip van Aequo Audio. De definitieve specificaties moeten nog worden vastgesteld, maar het zal in elk geval gaan om een vierweg luidspreker die twee keer zoveel drivers zal bevatten als de Ensis.

Later dit jaar zal meer informatie volgen en zullen prijzen bekendgemaakt worden.

Aequo Audio

Aequo Audio is een Nederlands merk dat is gevestigd in Eindhoven. Aequo Audio bouwt uitsluitend luidsprekers en besteedt veel aandacht aan de vorm en het design van zijn luidsprekers. Kopers hebben een ruime keus als het gaat om kleur, laksoort en uitvoering van een Aequo Audio-luidspreker. Wie meer wil weten kan deze week de stand van Aequo Audio op de High End-beurs in München binnenlopen (derde hal tegenover de hoofdingang).

MERK

EDITORS' CHOICE