Chord presenteert nieuwe producten in München

Het Britse Chord Electronics zal deze week een groot aantal producten tonen op de High End-beurs in München. Nieuwe hificomponenten zullen de nodige aandacht krijgen, maar Chord heeft ook nieuwe mobiele apparaten op het programma staan, zoals de Poly-streamer die feitelijk een module is voor de Mojo, Chord’s mobiele DA-converter.

Chord op High End München

Chord zal een referentieset tonen die onder andere bestaat uit de CPA 5000-voorversterker, SPM 6000-eindversterkers en de Rede Reference MKIII-cd-speler. De koper kan nu ook kiezen voor zijkanten van zwarte acrylplaten. Chord bouwt geen luidsprekers en zal daarom luidsprekers gebruiken van het Duitse Fischer & Fischer.

Chord zal ook een nieuw cd-loopwerk tonen, type BLU MKII, samen met de Dave, een DA-converter. De vormgeving van deze apparaten is typisch Chord: geen rechthoekige dozen en knoppen op de schuin aflopende bovenkant.

Ook op draagbaar gebied heeft Chord de nodige nieuwe dingen om te tonen, zoals de Hugo 2 DA-converter en een streamingmodule genaamd Poly voor gebruik met de Mojo, een mobiele DA-converter.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich melden op de stand van Chord in kamer C122, Atrium 3.

MERK

EDITORS' CHOICE