NIEUWSHarbeth

Harbeth viert 40-jarig jubileum met nieuwe speaker

Harbeth zal in München een nieuwe luidspreker introduceren. Het Britse audiobedrijf kwam in januari al met twee speakers in gelimiteerde oplage om hun 40-jarig jubileumjaar kracht bij te zetten: de SuperHL5plus en M40.2. Het blijkt, gelukkig voor iedere audio-enthousiasteling, nog niet genoeg voor Harbeth.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe speaker. We zullen geduld moeten bewaren tot High End München van 18 tot 21 mei. De speaker zal getoond worden in de Atrium-zaal. Vorig jaar stond Harbeth daar ook en dat smaakte naar meer.

München is de plek bij uitstek

Harbeth vindt München de plek bij uitstek om de nieuwe luidspreker aan de wereld te tonen: “High End München trekt veel bezoekers van over de hele wereld dus waar beter om het nieuwe model te introduceren om ons jubileumjaar te vieren", aldus een vertegenwoordiger van de fabrikant.

Harbeth staat bekend om zijn monitorluidsprekers. Het Britse bedrijf begon in 1977 en werd bekend bij het grote publiek nadat BBC de luidsprekers in hun studio’s plaatsten. De luidsprekers zijn razend populair bij puristen. Zowel door de klank als het uiterlijk. Wanneer we meer weten over het nieuwe model, lees je het hier.

MERK

EDITORS' CHOICE