NIEUWS

De vijf beste home cinema reviews die je niet mag missen

In dit artikel behandelen we de vijf beste reviews die in de afgelopen maanden zijn gepubliceerd op de website Homecinemamagazine.nl. Met deze site is Hifi.nl een samenwerkingsverband aangegaan.

LG Signature OLED65W7V wallpaper oled tv

We spreken er al jaren over: een televisie die zo dun is dat het lijkt alsof er een beeld op de muur hangt. Dat dit mogelijk is met oled wisten we al geruime tijd, maar het blijft een verrassing om het uiteindelijk gerealiseerd te zien. De Signature OLED65W7V is LG’s nieuwe topmodel voor 2017, en hij draagt zeer toepasselijk de naam Wallpaper oled tv. Je leest er alles over in onze uitgebreide recensie.

Sony KD-55XE9005 (XE9005-serie) lcd led tv

De XE9005-reeks is het laagste model in de Sony line-up waarmee je ‘4K HDR Premium’ kwaliteit in huis haalt. De Sony KD-55XE9005 laat op papier niet zoveel liggen ten opzichte van de duurdere XE9305 die we eerder testten. Je krijgt de X1 processor in plaats van de X1 Extreme processor, en een Direct LED achtergrondverlichting met local dimming in plaats van de Slim Backlight Drive+. Wat doen deze twee wissels met de prestaties? We zoeken het uit in deze review.

Samsung QE55Q7F (Q7F-serie) QLED-tv

Onder de vlag QLED introduceert Samsung zijn nieuwe topmodellen. Gebaseerd op lcd-technologie en quantum dots zijn deze QLEDs de opvolgers van wat we vorig jaar nog SUHD noemden. Samsung claimt grote verbeteringen op vlak van kleurweergave, lichtopbrengst en kijkhoek. We zijn benieuwd hoe dat in onze test van de Samsung QE55Q7F (onderdeel van de Q7F-serie) naar voren zal komen.

Oppo UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler

Afgelopen jaar verschenen de eerste Ultra HD Blu-ray spelers op de markt en Panasonic liet meteen van zich horen met een topmodel; de DMP-UB900. Deze speler kreeg van ons 4,5 ster en staat tot de dag van vandaag bovenaan ons lijstje, samen met de DMP-UB704 weliswaar. Maar, Oppo heeft onlangs ook een Ultra HD Blu-ray speler op de markt gebracht. De Oppo UDP-203 belooft op papier al veel goeds en kijkend naar de reputatie van het bedrijf zou deze speler wel eens de nummer één positie van Panasonic kunnen veroveren. In deze review kijken we naar de Oppo UDP-203.

Marantz SR5011, SR6011 en SR7011 av-receivers

We hebben de afgelopen maanden al naar twee receivers uit de nieuwe line-ups van Denon en Marantz gekeken; het AVR-X6300H topmodel met maar liefst 11 versterkte kanalen, en de NR1607 instap av-receiver met een slank design. In deze step-up review kijken we naar wat grotere modellen uit de line-up van Marantz; de SR5011, SR6011 en SR7011. We gaan dieper in op de verschillen, de mogelijkheden en natuurlijk de audiokwaliteit in deze meer dan uitgebreide recensie.


EDITORS' CHOICE