NIEUWSQuad

Muziek & Wijnshow bij Koetsier Audio Grand Cru eind april

Op zaterdag 29 en zondag 30 april organiseert Koetsier Audio een show die in het teken staat van verschillende producten van Quad, waaronder verschillende buizenversterkers.

Voor de Quad-liefhebbers van het eerste uur, die mogelijk nog spelen met de fameuze 33/303-, 306-, 44/405-2-, 66- of 77-serie en de Quad electrostaat ESL 63 en 989, is de tijd aangebroken te kijken wat de fabrikant nog meer te bieden heeft.

Ook voor muziekliefhebbers die goede kwaliteit willen is Quad het overwegen waard. Degelijke apparatuur die zichzelf bewezen heeft en jarenlang onberispelijk zijn werk doet, aldus de winkel.

De volgende producten komen aan bod:

  • Quad VA-One-buizenversterker
  • Quad Artera
  • Quad Vena Compact integrated ampiflier (2 x 45 watt naar 8 ohm, Digital inputs)
  • Quad Elite-voorversterker, -tuner en -cd-spelers (integrated 2 x 70 watt EV, de QSP, 2 x 140 watt EV en de QMP 260 watt mono)
  • Quad-buizenversterker (11 integrated, 25 watts, stereo)
  • Quad-buizenversterker (24 vv 24 phono en 11 Eighty, 2 x 80 Watts mono)
  • Quad Electrostaten
  • Quad Z-Serie- en S-Serie-luidsprekers

Quad VA One-buizenversterker

De Quad VA One gebruikt drie verschillende buizen voor een 24 watts-versterking (twee keer twaalf). Je kunt de Quad VA One gebruiken met veel verschillende apparaten. Zo zijn er optische, coaxiale en usb-aansluitingen en is het mogelijk te streamen via bluetooth.

De behuizing is afgewerkt in Lancastergrijs en heeft een potentiometer aan de voorzijde samen met input- en koppeling knoppen en een 6,3 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Quad Artera

De Quad Artera bestaat uit een eindversterker (Artera Stereo) en een cd-speler (Artera Play) met de nieuwste high-definition audio technologie├źn: DAC-chips, DSD en nog veel meer.

Het design van de Quad Artera serie is volledig vernieuwd. Met aluminium voorpaneel, een dikke glasplaat en CNC-gerouteerde koellichamen biedt de Artera-behuizing een robuuste uitstraling, die elke ongewenste trilling tegenhoudt. Het voorpaneel van de Artera Play is afgewerkt met een intuïtieve touchbediening.

Zelf cd's meenemen

Neem je favoriete cd's of platen mee om te beluisteren. Kom met je partner en vrienden en geniet van het luisteren op hoogstaand niveau. Dit gecombineerd met de huisgebakken cake bij de koffie, een heerlijk glas wijn en een ander hapje. Mocht je niet in de gelegenheid zijn de Koetshoeve op deze data te bezoeken, dan is het natuurlijk ook mogelijk een tijdige afspraak te maken (7 dagen per week) voor een bezoek op andere tijden in onze huisstudio.


EDITORS' CHOICE