Magico S3 MkII-demonstraties bij AudioXperience Nuenen

Wie komend weekend kennis wil maken met de gloednieuwe MkII-uitvoering van de Magico S3, zit gebakken. Vrijdagmiddag 14 en zaterdagmiddag 15 april vinden er doorlopende demo's plaats bij AudioXperience in Nuenen.

De speciaalzaak in high-end audio heeft de Magico S3 MKII in een zilveren uitvoering in huis gehaald, om het assortiment van de Amerikaanse luidsprekerfabrikant compleet te maken. "Een chique kleur die in de matte uitvoering prachtig uitkomt in onze luisterruimte." Daarmee is het assortiment in de S-serie van Magico compleet: de S1 MkII, S3 MkII en S5 MkII zijn permanent bij Audioxperience aanwezig.

"Zoals we reeds kennen van de Magico S1 en S5, is Alon Wolf niet over 1 nacht ijs gegaan. De MK II uitvoeringen zijn compleet herzien en dat betekent dat het eigenlijk compleet nieuwe luidsprekers zijn. Net zoals zijn andere broers zijn de boven en onderzijde van de luidspreker aangepakt en nu ook vloeiender van vorm wat het uiterlijk van de luidspreker zeker ten goede komt! De voeten zijn nu dus ook geïntegreerd en de bovenzijde van de luidspreker kenmerkt een enigzins bolle aflopende vorm: heel fraai!"

Lees ook de review van de Magico S1 MkII

Qua techniek kent deze luidspreker talloze nieuwe upgrades, zoals:

  • Een met diamant gecoate beryllium tweeter;
  • Een nieuwe midrange van Nanografeen, 20% lichter en 300% stijver;
  • Nieuwe 23cm bass luidsprekers afgeleid van de fameuze M-Project; een spreekspoel van puur Titanium met een diameter van maar liefst 12,7cm, de conus vervaardigd van Multiwall Nanografeen;
  • Re-design van de boven en onderzijde van de luidspreker, verfijnder uiterlijk en een gewicht van 77 kilogram;
  • Elliptical Symmetry Crossover topologie met state-of-the-art components van Mundorf;
  • Gevoeligheid 88dB/W/M, impedantie 4 Ohm en frequentiebereik van 24Hz tot 50.000Hz;
  • Afmeting122cm x 30cm x 30cm

"Zoals u gewend bent van ons zullen wij natuurlijk deze nieuwe Magico aan u presenteren! Onze eerste kennismaking was al veelbelovend! Enorm homogeen en met een ruimtelijke weergave en realisme zoals u van Magico gewend bent. Dat gaat wat beloven.. Op dit moment zijn wedruk bezig om de luidspreker naar zijn hoogste niveau te tillen, dus we kunnen nu nog niet verklappen met welke electronica we zullen spelen. Één ding staat echter vast, u zult weer versteld staan van zijn performance!"

Magico S3 MkII bij AudioXperience
Vrijdag 14 april, 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 15 april, 11.00 - 16.00 uur

AudioXperience
Spegelt 66, Nuenen
www.audioxperience.com

MERK

EDITORS' CHOICE