NIEUWS

Hifi.nl zoekt freelance nieuwsredacteur

Ben jij iemand met passie voor hifi en zou je deze passie graag met anderen willen delen? Dan kunnen we mogelijk iets voor elkaar betekenen. Hifi.nl is namelijk op zoek naar een nieuwsredacteur die dagelijks het laatste nieuws op het gebied van hifi middels aantrekkelijke artikelen aan onze bezoekers kan voorschotelen.

We zijn op zoek naar iemand die weet wat er speelt, in zijn vrije tijd of beroepsmatig actief met hifi bezig is en een aantrekkelijke tekst in correct Nederlands kan schrijven. Het is van belang dat je in deze artikelen belangrijke zaken goed kunt duiden of uitleggen, en dat je bij vragen contact opneemt met een fabrikant of importeur.

Bronnen voor de artikelen zijn diverse (buitenlandse) media, persberichten en sociale media. De verwachting is dat je dagelijks één tot drie nieuwsberichten kunt schrijven. Mocht je breed inzetbaar zijn en ook verstand hebben van video, dan behoort nieuwsredactie op HomecinemaMagazine.nl ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden je een leuke werkomgeving met een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de content op een groot aantal websites over consumentenelektronica. Natuurlijk bieden we je een eerlijke vergoeding voor de werkzaamheden, welke in samenspraak en aan de hand van de exacte werkzaamheden bepaald wordt.

Wil jij ons op freelancebasis komen versterken en de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op via redactie@hifi.nl.


EDITORS' CHOICE