Analog Audio-Store Day bij Chattelin

Redactie Hifi.nl | 20 april 2017 | Fotografie Redactie Hifi.nl
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 04 april 2017

Zaterdag 22 april staat internationaal weer volledig in het teken van de onafhankelijke platenzaak. Record Store Day 2017 heeft dan ook bijna 500 exclusieve releases gepland. Chattelin Audio Systems sluit daar op aan met een eigen variant: Analog Audio-Store Day. 

Bij gelegenheid van de tiende editie (internationaal, althans - Nederland doet sinds 2010 mee) van Record Story Day haakt Chattelin AS in met een analoogshow op maat. De hoofdrol is weggelegd voor diverse high-end systemen, rond onder meer de Clearaudio Concept draaitafel en een platenspeler van Brinkman, en sets rond Luxman, Devialet Expert Pro, Magico en Harbeth. Ook aanwezig de 22ste: CDVinyl4U, voor lezers wellicht beter bekend als Gerrit Nutters, met een mooi vinyl-aanbod. Prachtige collectors editions, RR recordings, 180-grams, et cetera.

Uiteraard is er net als in al die andere winkels in Nederland op zaterdag 22 april ook aandacht voor live muziek. Peter Chattelin is als lid van het internationaal vermaarde Pink Project geen vreemde in de wereld van goede tributebands, en dat bewijst hij door een intiem concert te organiseren met Jop Wijlacker en Dennis Kolen, die in een akoestische setting de hits van Simon & Garfunkel zullen spelen. Kaartjes zijn 25 euro, reserveren kan via info@chattelin.nl.

Blijf op de hoogte via de Facebook van Chattelin AS.


EDITORS' CHOICE