NIEUWSEsoteric

Esoteric toegevoegd aan assortiment Poulissen AV Center


Redactie Hifi.nl | 14 maart 2017 | Esoteric

Esoteric is vanaf nu ook in Roermond te vinden. Poulissen Audio Video Center is per vandaag officieel dealer van het high-end audiomerk.

Esoteric is in 1987 ontstaan als high-end tak van het merk TEAC en is wereldwijd bekend geworden met haar bijzondere d/a converters en VRDS cd-spelers en loopwerken. Tegenwoordig heeft Esoteric een breed assortiment aan voor- en eindversterkers, geïntegreerde versterkers, dacs, streaming dacs en master clock modules gebouwd volgens dezelfde filosofie en kwaliteitsstandaard. Tevens is er een SACD-collectie die in opdracht van en in samenwerking met Esoteric wordt geproduceerd.

Poulissen Audio Video Center heeft vanaf deze week  een complete set in de winkel demonstratieklaar staan, bestaande uit de hagelnieuwe F-05 geïntegreerde versterker, de N-05 streaming dac en de K-07X SACD-speler. De medewerkers kunnen je er uiteraard alles over vertellen en je deze set laten beleven in de juiste omgeving en met de juiste randapparatuur.

Voor nadere inlichtingen of een luisterafspraak is Poulissen Audio/Video bereikbaar onder telefoonnummer +31 475-335716 of via info@poulissen.nl en www.poulissen.nl.


EDITORS' CHOICE