NIEUWSPhilips

Philips Fidelio X2HR hoofdtelefoon volgt Fidelio X2 op

Gibson Innovations, muzieklifestylemerk en licentiehouder van diverse productietakken van Philips, brengt binnenkort een aantal nieuwe hoofdtelefoons in de Philips Fidelio-lijn op de markt. We lichten het hi-res vlaggenschip uit, de Philips Fidelio X2HR.

Philips Fidelio X2HR (adviesprijs € 349,99)

Thuis op de bank wil je het beste geluid, maar ook een goede relatie met je buren. In zo’n geval kun je maar beter een goede indoor headhone aanschaffen, stelt Gibson Innovations; zo kun je ongestoord muziek luisteren. De nieuwe Fidelio is evengoed ook voor mobiel gebruik, maar deze opvolger van de Philips Fidelio X2 komt binnen het best tot zijn recht. Dankzij de open back structuur kun je volgens de fabrikant nog meer details horen in je opnames. De memory foam oorkussens passen zich op hun beurt aan de vorm van je oren aan, zodat ze bovendien niet warm worden en je langer comfortabel kunt luisteren. Dankzij hi-res capaciteiten is de X2HR in staat met hoge resolutie audio aan de slag te gaan.  

Kijk ook eens op de HiFi.nl Hoofdtelefoon Special

Draadloze Home Collectie en Philips Flite

Nieuw in de line-up is ook de draadloze home collectie, bestaande uit de SHC8800 (€ 89,99) en de SHD8800 (€ 119,99). Deze serie koptelefoons is specifiek gericht op de TV-ervaring thuis. Je kunt ze draadloos aan de televisie koppelen, maar ook bedraad aan andere apparaten verbinden. Via kabel kunnen ook deze modellen met hoge resolutie overweg. De Flite-collectie tot slot bestaat uit lichte, comfortabele on- en in-ears vanaf € 14,95. De serie bestaat uit onder meer de Ultrlite, Hyprlite en Everlet. 

MERK

EDITORS' CHOICE