Piega Coax 711 demo's bij Van Duppen Audio

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart organiseert Van Duppen Audio demo’s rondom de Piega Coax 711, de grootste luidspreker uit de serie.

Alles aan het model is vernieuwd: van de coaxiale ribbon driver tot de kastconstructie, het filter, de bass drivers en het dempingsmateriaal. Het enige wat er eigenlijk over is, is waar Piega om bekend staat: een bescheiden maatvoering zonder in te leveren op kwaliteit. Van Duppen Audio is de eerste dealer in Nederland die de aanvoerder van de serie in de showroom heeft staan en dat vraagt natuurlijk om demo’s.

Daarom zullen de Coax 711’s op vrijdag 17 maart (19.30 – 22.00) en zaterdag 18 maart (de hele dag) te beluisteren zijn in Venlo. De luidsprekers worden dan gecombineerd met versterking van Gato Audio, die ook het no-nonsense principe hanteren als Piega: elegant design met een ingenieuze electronica lay-out. Op zaterdag kun je zo binnenlopen, voor de vrijdagavond is het handig als je het van tevoren even aangeeft bij Van Duppen. Dat kan via info@van-duppen.nl of 077 – 40 00 502. 


EDITORS' CHOICE