Luxman Audio Show bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Redactie Hifi.nl | 13 maart 2017 | Fotografie Fabrikant | Luxman
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 07 maart 2017

Voor wie het gemist heeft: Beter Beeld & Geluid in Hilversum heeft het prachtige merk Luxman aan het assortiment toegevoegd. "Wat ons heeft verbijsterd, is de muzikale, zeer rijke klank en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de componenten," aldus de heren. Dat plezier willen ze graag delen: op zaterdag 18 maart bij de winkel in Hilversum.

Legendarisch

De naam Luxman is al sinds 1925 een legendarische naam in audio-land. "De opbouw en geluidskwaliteit van de producten zijn boven iedere twijfel verheven," schrijven de trotse gastheren. "Een natuurlijke klank is het doel van Luxman, om een intieme dialoog te verkrijgen tussen luisteraar en muziek. De passie die door de muzikant in de muziek is gelegd en de opnametechnici die dit zo goed mogelijk hebben vastgelegd vormen de basis voor het blijven verbeteren van hun product. De geluiden en delicate tonale nuances die de ziel van de artiest overbrengen alsmede de atmosfeer in de concertruimte/opnameruimte wil Luxman zo puur mogelijk overbrengen."

Luxman Show

Kennismaken met de fraaie versterkers van Luxman? Dat kan op zaterdag 18 maart aanstaande, vanaf 11.00 uur bij Beter Beeld & Geluid Hilversum. De gastheren hebben maar liefst drie sets met Luxman-elektronica voor je klaar staan. Toegang is gratis, en van te voren aanmelden is niet nodig. 

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
www.beterbeeldengeluid.nl

MERK

EDITORS' CHOICE