NIEUWSNAD

Poulissen en AND Benelux organiseren streaming seminars

Op zaterdag 11 maart kun je terecht bij Poulissen in Roermond voor een aantal workshops op het gebied van streaming audio. Deze worden georganiseerd in samenwerking met NAD, DALI en Bluesound.

En wie streaming en Bluesound of NAD zegt, denkt aan MQA. Dit relatief nieuwe muziekformaat zal uiteraard ook besproken worden. De drie seminars zullen worden verzorgd door Hans Beekhuyzen van theHBproject.com – een autoriteit op het gebied van digitale audioweergave en streaming. Hij vertelt je welke valkuilen je absoluut moet ontwijken bij de keuzes die moeten zorgen voor een betere muziekweergave.

De sessies beginnen om 11.00, 13.00 en 15.00. Aanmelden kan via info@poulissen.nl met vermelding van ‘Inschrijving HB’. Vol is vol. Onder de vooraf ingeschreven deelnemers wordt bovendien een Bluesound Pulse Flex verloot – geen reden om je niet in te schrijven dus!

Naast de workshops kun je op 11 maart kennis maken met de twee uitersten van NAD, DALI en Bluesound. De topset van de merken, met de NAD Masters M32 versterker, NAD Master M50.2 en DALI Rubicon 8, staat de hele dag opgesteld. Ben je op zoek naar iets voor een lager budget, kun je kennis maken met de NAD C338 versterker, die voorzien is van o.a. Chromecast. Deze versterker zal worden aangesloten op de kersverse Spektor 6 luidsprekers.

MERK

EDITORS' CHOICE