NIEUWSAudioAanZee

Show rond 5-jarig jubileum AudioAanZee

Redactie Hifi.nl | 24 april 2017 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 13 februari 2017

AudioAanZee bestaat in 2017 alweer vijf jaar. Dat vieren ze op zaterdag 29 en zondag 30 april met een hifi-show in de nieuwe schouwburg van Den Helder.

AudioAanZee organiseert de show in samenwerking met HiFine (die je kent van o.a. Accuphase), CDVinyl4U en Monitor Audio NL. Er is een intieme luisterruimte beschikbaar, met aansluitend een grote lobby en (onmisbaar) een gezellig grand café.

Monitor Audio neemt uiteraard de indrukwekkende PL500II mee, maar ook de rest van de Platinumserie en een selectie aan Transrotor draaitafels zullen niet ontbreken. HiFine zorgt voor aansturing met de producten van Accuphase en uiteraard stelt AudioAanZee hun eigen producten op. De Reference Flow bijvoorbeeld, die nog geen maand geleden werd voorzien van Roon-ondersteuning. CDVinyl4U is op beide dagen aanwezig voor de verkoop van een aantal (audiofiele) cd’s en lp’s. Daarnaast begrepen we dat Paul Hattink een optreden zal geven.

Details

De nieuwe schouwburg, “De Kampanje”, is gebouwd op de historische onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Op het terrein vind je verder het Reddings- en Marinemuseum, ook zeker de moeite waard. Op zowel 29 als 30 april is de show gratis toegankelijk van 11.00 tot 17.00. 


EDITORS' CHOICE