NIEUWSAudio21

Synthesis 96DC nu verkrijgbaar bij Audio21

Fabrikant | 08 februari 2017 | Fotografie Fabrikant | Synthesis | Importeur: Sensus Audio

Het Italiaanse buizenversterker merk Synthesis is recentelijk uitgekomen met een uitbreiding van hun pakket. We hebben het over de Synthesis 96DC, komend van “Synthesis Audio - Art in Music”. Gezeteld in het midden van Italië, in Morrovalle om precies te zijn, sinds 1992.

Het is een in klasse A geschakelde geïntegreerde versterker met een vervulde wens van Mark van Braam van Audio21 in Wapenveld; een erg goede ingebouwde MM phono ingang. Tevens is het mogelijk om een erg goede DAC in te bouwen (tegen een kleine meerprijs).

Mark vertelt: “Ondanks onze omvangrijke collectie buizenversterkers, ontbrak er toch wat; waar we nu invulling aan kunnen geven; een platenspeler rechtstreeks kunnen aansluiten, zonder de tussenkomst van een separate phonoversterker. De 96DC is een audiosnoepje, gemaakt door Italiaanse vaklui en waarvan geen enkel onderdeel- of bouw van Chinese komaf is.”

De Synthesis 96DC gaat inclusief de phonotrap voor € 2.400,— over de toonbank en is in Nederland te beluisteren bij Audio21.

MERK

EDITORS' CHOICE