NIEUWSGuru

Guru Audio Q10 nu als derde generatie

Redactie Hifi.nl | 07 februari 2017 | Fotografie Fabrikant | Guru

Guru Audio heeft de derde generatie van de vermaarde Q10 monitor gelanceerd. De belangrijkste verschillen vinden we volgens de importeur in het wisselfilter dat door gebruikmaking van nieuwe componenten verder geoptimaliseerd is.

De betere toleranties die dit als gevolg heeft, moeten resulteren in een speaker die transparanter, accurater en ruimtelijker klinkt dan zijn voorgangers. Ton van der Veeken van Hear Everything: “Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar Guru designer Öhman heeft zijn ontwerp inderdaad hoorbaar weten te verbeteren door toepassing van nieuw ontwikkelde componenten.” 

"Gebleven zijn een ‘rock solid bass’ tot wel 30Hz, de precieze geluidsweergave in tijd en ruimte en de compensatie voor de inherente tekortkomingen van stereo weergave. Ook gebleven: het wonderschone design, de ronde vormen, de afwerking. De nieuwe Guru Q10: een must hear en must have."

De Guru Q10 is verkrijgbaar in een witte en een ocean grey finish. Beide mat getint. Prijs: 2.100 euro per paar. Guru Audio maakt deel uit van Stckhlm Audio. Kijk voor dealers op de website van Hear Everything.


EDITORS' CHOICE