NIEUWSGoldenEar

GoldenEar lanceert Triton Reference speakers op CES

GoldenEar Technologie heeft een mooie nieuwe toevoeging aan de Triton-lijn gepresenteerd: de GoldenEar Triton Reference. De onthulde vloerstaanders zijn voorzien van maar liefst 10 drivers. 

Het jongste model van GoldenEar is gepositioneerd boven de Triton One, die het merk op CES 2014 introduceerde. De stevige zwarte zuilen, uit één stuk vervaardigd, behuizen onder meer tien drivers en een actieve subwoofer. Inderdaad, tien(!): een 'High-Velocity Folded Ribbon' tweeter, twee 15cm mid/bass drivers, drie actieve sub-bass drivers en vier passieve. De drivers en al het toebehoren zijn opnieuw ontwikkeld voor het reference model, inclusief de gebalanceerde cross-over. 

Een stapje verder naar binnen vinden we onder meer een aantal subwoofer versterkers en 56-bit DSP control units die hun oorsprong vinden in de Triton One en SuperSub subwoofers van het merk. 

GoldenEar heeft de release gepland voor het voorjaar van 2017. Importeur More Music laat weten dat de luidspreker vanaf april leverbaar zal zijn tegen een adviesprijs van 9.995 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE